اضافه کردن دست تو دست به صفحه اصلی

برای اضافه کردن وب اپ به صفحه اصلی، دکمه “افزودن به صفحه اصلی” را انتخاب کنید، تا وب اپ به صفحه اصلی شما اضافه شود.

بهداشت، سلامت و زیبایی . لوازم آرایشی . روغن های آرایشی

روغن کرچک نیری - حجم 30 میلی لیتر

هنوز نظری ثبت نشده ضمانت کالا
لوگو شرکت
صنایع غذایی نیری ارگانیک یزد تایید شده توسط دستودست
تأمین‌کننده با سابقه فعالیت 4 سال يزد
product
product
product
توضیحات محصول

روغن کرچک روغنی گیاهی زرد کم رنگ است و با خرد کردن دانه های گیاه کاستور تولید می شود. بسیاری از منافع حاصل از استفاده روغن کرچک به دلیل ترکیب شیمیایی آن است. روغن کرچک یک نوع خاص از اسید چرب تری گلیسیرید است و تقریبا 90 درصد اسید چرب آن اسید ریکینولئیک است که یک اسید چرب امگا -9 غیر اشباع است.

روغن کرچک به طور سنتی برای درمان بیماری های مختلف پوست و عفونت، کاهش یبوست و افزایش سلامتی موها استفاده می شود. با این حال، مطالعات اخیر نشان داده است که روغن کرچک برای حمایت از سیستم ایمنی بدن و عامل ضد التهابی، ضد میکروبی و محرک لنفاوی مورد استفاده قرار می گیرد.
در بخش سلامت نمناک می خوانید که می توانید روغن کرچک را با دو روش متفاوت استفاده کنید. آن را به طور مستقیم روی پوست بزنید، آن را طبق دستور بسته بندی استفاده یا آن را با سایر روغن ها مخلوط کنید تا از آن به عنوان یک داروی موضعی استفاده کنید. به صورت خوراکی، آن را به آب شیرین یا آب گرم اضافه کنید و یا به عنوان مکمل مصرف کنید.

 

خواص روغن کرچک برای زیبایی و سلامتی

 

 

نقاط قوت تأمین‌کننده

این تأمین‌کننده عمدتاً به کشورهای ایالات متحده، مالزی و بنگلادش صادرات دارد و نرخ رضایت مثبت ۹۷.۵٪ را کسب کرده است.
بازگشت آسان
پرداخت آسان
ارسال سریع
حداقل سفارش: 1

ناموجود

این کالا یا خدمت فعلاً ارائه نمی‌شود. می‌توانید با غرفه‌دار ارتباط برقرار کنید.


تنوع محصول: انتخاب کنید
:
+0

پرداخت با درگاه‌های معتبر ایرانی دیجی پی شاپرک سداد ایدیپی به پرداخت ملت

حفاظت پرداخت
پرداخت امن: تمامی پرداخت‌ها با رمزگذاری SSL و استانداردهای PCI DSS محافظت می‌شوند.
تحویل
تحویل سریع: سفارش شما قبل از تاریخ مشخص شده تحویل می‌شود یا ۱۰٪ جبران تأخیر دریافت خواهید کرد.
بازگشت آسان
بازگشت آسان: مرجوع رایگان محصولات معیوب یا دارای مشکل طبق قوانین فروشگاه.
ضمانت بازگشت پول
ضمانت بازگشت وجه: در صورت عدم ارسال، گم شدن یا مشکل محصول، وجه شما بازگردانده می‌شود.
تنها سفارش‌های ثبت شده و پرداخت شده از طریق درگاه‌های رسمی از این محافظت برخوردار هستند.
تصویر بزرگ محصول
محصولات دیگر این تأمین‌کننده

توضیحات

روغن کرچک روغنی گیاهی زرد کم رنگ است و با خرد کردن دانه های گیاه کاستور تولید می شود. بسیاری از منافع حاصل از استفاده روغن کرچک به دلیل ترکیب شیمیایی آن است. روغن کرچک یک نوع خاص از اسید چرب تری گلیسیرید است و تقریبا 90 درصد اسید چرب آن اسید ریکینولئیک است که یک اسید چرب امگا -9 غیر اشباع است.

روغن کرچک به طور سنتی برای درمان بیماری های مختلف پوست و عفونت، کاهش یبوست و افزایش سلامتی موها استفاده می شود. با این حال، مطالعات اخیر نشان داده است که روغن کرچک برای حمایت از سیستم ایمنی بدن و عامل ضد التهابی، ضد میکروبی و محرک لنفاوی مورد استفاده قرار می گیرد.
در بخش سلامت نمناک می خوانید که می توانید روغن کرچک را با دو روش متفاوت استفاده کنید. آن را به طور مستقیم روی پوست بزنید، آن را طبق دستور بسته بندی استفاده یا آن را با سایر روغن ها مخلوط کنید تا از آن به عنوان یک داروی موضعی استفاده کنید. به صورت خوراکی، آن را به آب شیرین یا آب گرم اضافه کنید و یا به عنوان مکمل مصرف کنید.

 

خواص روغن کرچک برای زیبایی و سلامتی

 

 

مشخصات

عصاره دارد
مناسب برای کل بدن
دارای خاصیت نرم کننده
قابل استفاده برای انواع پوست
ویتامین ندارد
دیدگاه کاربران 💬

شما هم می‌توانید درمورد این کالا نظر بدهید.

اگر این محصول را قبلا خریداری کرده‌اید، دیدگاه شما بعنوان خریدار ثبت می‌شود. همچنین می‌توانید دیدگاه خود را بصورت ناشناس ثبت کنید.